;
 

ACUMULATORI DIN LITIU

APLICATII STATIONARE

Pe masura ce pretul acumulatorilor din litiu este tot mai scazut, stocarea energiei electrice devine cea mai rentabila solutie de furnizare a energiei electrice.

Indiferent daca vorbim de solutii rezidentiale / industriale in care beneficiarul isi produce singur energia electrica din surse regenerabile, fie ca vorbim de aplicatii de zeci-sute de MWh in care marii producatori de energie electrice reduc la maxim dependenta de bursa de energie.

ATNOM dezvolta acumulatori din litiu modulari cu o capacitate de la cativa zeci de kWh la MWh.

ACUMULATORI DIN LITIU

industria automotive

Vehiculele electrice (EV) devin din ce în ce mai frecvente pe străzi și pe rețeaua de electricitate. Astfel de vehicule includ vehicule plug-in numai electrice și vehicule electrice hibride plug-in (PHEV) care au atât motoare electrice, cât și combustibili fosili.

În timp ce o mare parte din încărcarea acestor vehicule va avea loc noaptea și în weekend, când valoarea și prețul electricității sunt mici sau relativ scăzute și în timp ce vehiculele de pasageri nu sunt necesare sau utilizate, unele vehicule electrice vor trebui să încarce în timpul zilei și chiar în timpul cererii de vârf perioade în care rețeaua furnizează deja puterea maximă.

ACUMULATORI DIN LITIU

aplicatii rezidentiale

Acumulatorii ATNOM sunt cu climatizare activa lichida si cu o capacitate scalabila incepand de la 10 kWh. Acestia se integreaza cu aproape orice sistem fotovoltaic nou sau vechi.